هدیه و کادو ها

5 علت سرد شدن چای در فلاسک استیل

علت سرد شدن چای در فلاسک استیل

همانطور که می‌دانید فلاسک‌ها محفظه‌هایی عایق برای حفظ دمای گرم یا سرد مایعات در بازه زمانی خاصی هستند. این محصولات را از متریال‌های مختلفی تهیه می‌کنند که در حال حاضر فلاسک‌های استیل بهترین کیفیت و بیشترین طرفداران را دارند.

یکی از کاربردهای اساسی فلاسک‌ها، تهیه و نگهداری چای در مدت زمان بیشتر است و ساختار آن در حفظ کیفیت و دمای چای نقش مهمی دارد. اما برخی از آن‌ها کیفیت مطلوبی نداشته و در زمان کوتاه‌تری سبب نوسانات دمایی مایعات درون خود می‌شوند.

این مشکل به دلایل مختلفی رخ می‌دهد و فارغ از کیفیت اولیه محصول، عوامل محیطی نیز در تغییر دمای چای درون فلاسک تاثیر گذار هستند به همین سبب ما در ادامه قصد بررسی علت سرد شدن چای در فلاسک استیل را داریم.

فلاسک چگونه چایی را سرد نمی‌ کند؟

علت خنک شدن چای در فلاسک استیل

شاید بهتر است ابتدا به این سوال پاسخ دهیم تا با ساختار و عملکرد فلاسک در حفظ دمای مایعاتی مانند چایی آشنا شویم؛ سپس به علت سرد شدن چای در فلاسک استیل بپردازیم.

فلاسک‌ های استیل و دیگر نمونه‌ها را با طراحی دوجداره درست می‌کنند و فضای بین این دو لایه را خالی قرار می‌دهند تا خلا بین صفحات از تبادل دما و همرفتی انرژی بین مایع داغ یا سرد داخل فلاسک و دمای محیط بیرون جلوگیری کند.

علاوه‌ بر این تمامی محل‌های اتصال و درب فلاسک‌ها را بدون درز و شکاف ساخته و با عایق سازی کامل نقاط مورد نیاز، از هر گونه تبادل دما جلوگیری می‌کنند. به این ترتیب زمان نوسان دما بین مایع داخلی و محیط خارجی فلاسک به حداقل رسیده و طی زمان طولانی و با روند کندی دمای چایی تغییر می‌یابد.

پیشنهاد می کنیم مقاله فلاسک هوشمند چیست را حتما مطالعه نمایید.

علت سرد شدن چای در فلاسک استیل چیست؟

علت سرد شدن چای در فلاکس استیل

برخلاف عملکرد استاندارد فوق، در برخی شرایط شاهد تغییر سریع دمای چای درون فلاسک هستیم. این افت دما احتمالا به دلیل مشکلات ساختاری یا عوامل خارجی زیر هستند که شرایط مساعد فلاسک را تحت تاثیر قرار داده و علت سرد شدن چای در فلاسک استیل محسوب می‌شوند.

  • اولین دلیل برای سرد شدن چای درون فلاسک استیل، عدم کیفیت محصول است و در نمونه‌هایی با متریال و عایق فیک دما سریع کاهش می‌یابد.
  • اختلاف دمای قابل ملاحظه‌ بین بدنه فلاسک و چایی که درون آن ریخته می‌شود نیز سبب کاهش سریعتر دما می‌گردد. پس بهتر است با ریختن آب جوش درون فلاسک و تخلیه آن عمل پیش گرم کردن فلاسک را انجام دهید.
  • درزگیر و واشرهای فلاسک را چک نمایید زیرا فرسودگی و عدم کیفیت این قسمت‌ها می‌تواند سبب تبادل هوا و علت سرد شدن چای در فلاسک استیل باشد.
  • حجم کم یا زیاد چای درون فلاسک نیز سبب ایجاد فشار و حفره‌های هوایی می‌گردد که در نتیجه عملکرد صحیح فضای خلا را دچار مشکل نموده و چای سرد می‌شود.
  • هوای سرد یا تابش مستقیم نور خورشید دمای اطراف فلاسک را تحت تاثیر قرار داده و سبب آسیب به ساختار وکیوم و فضای خلا آن می‌شوند؛ لذا این عوامل محیطی بر دمای بدنه استیل فلاسک و چای درون آن تاثیر منفی می‌گذارند.

هر یک از این‌ موارد علت سرد شدن چای در فلاسک استیل بوده و دقت در انتخاب محصول باکیفیت، تاثیر این عوامل را تا حد ممکن کاهش می‌دهد. بنابراین اگر فلاسکی با جنس و ساختار مناسب تهیه کنید دما و تازگی چای را طی زمان معینی به خوبی حفظ می‌کند.

 

♦ لیست محصولات مرتبط ♦

‏‏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *